vernieuwde bingel

Elk schooljaar brengt nieuwigheden voor onze online oefenmodule bingel: van zeven methodes in 2011 naar twaalf methodes nu, een unieke differentiatiemodule bij Tijd voor Taal accent – Spelling sinds oktober 2013 … Die nieuwigheden verdwijnen echter in het niets vergeleken met de totale vernieuwing van bingel in 2014.

 

leerlingengedeelte

Door de uitbarsting zijn nieuwe eilanden ontstaan. Er is duidelijk heel wat leven en activiteit op de nieuwe bingeleilanden. Vulkanologen hebben ook al de eerste nieuwe avatars gespot en er wordt druk gebouwd. De eerste expeditieteams zijn uitgestuurd. De eerste rapporten spreken onder meer over dinosaurussen, kastelen, pretparken en futuristische steden. Het is nog te vroeg om te zeggen wat die nieuwe eilanden zullen worden.

Hou deze site in de gaten. Hier kunt u steeds het laatste nieuws van de expeditieploegen lezen.

nieuwe eilanden

 

leerkrachtengedeelte

Al voor de vulkaanuitbarsting was er een verhoogde activiteit in het leerkrachtendeel van bingel waar te nemen. Denk maar aan de nieuwe, unieke differentiatiemodule van Tijd voor Taal accent – Spelling die sinds oktober beschikbaar is. De gebruikers van Tijd voor Taal accent – Spelling die de module al uitgeprobeerd hebben, reageren enthousiast. Binnenkort kunt u hier enkele getuigenissen lezen.

De grote vraag is nu of de vulkaanuitbarsting voor nog meer ontwikkelingen in het leerkrachtendeel heeft gezorgd. Vulkanologen zijn daar vrij zeker van. “Een vulkaanuitbarsting begint altijd met activiteit onder de berg. Dat is net waar de leerkrachtenfuncties van bingel gesitueerd zijn. Het zou ons verwonderen als we daar geen grote ontdekkingen doen.” Onze expeditie zal dus zeker ook het leerkrachtendeel aan een grondig onderzoek onderwerpen.