vakantiebingel.be

Hier vindt u meer informatie over vakantiebingel.be.vakantiebingel.be

 
Wat is vakantiebingel.be

Vakantiebingel.be is een nieuw online pakket oefeningen, waarmee kinderen tijdens de zomervakantie de leerstof van het voorbije jaar kunnen oefenen. De oefeningen zijn geïnspireerd op bingel.be, maar speelser. De thema’s zijn gebaseerd op de thema’s uit de Vakantiekalenders.

  • Speelse online vakantieoefeningen op taal, rekenen en WO
  • Geïnspireerd op het succes van bingel.be
  • Goede voorbereiding op het volgende schooljaar
  • 80 oefeningenreeksen per leerjaar

Bekijk hier het filmpje van vakantiebingel.be.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Probeer vakantiebingel.be uit

Bekijk enkele oefeningen van vakantiebingel.be via www.vakantiebingel.be. Per leerjaar zijn er 5 verschillende oefeningen beschikbaar die u kunt bekijken.

 

NIEUW! Vakantie-app 2014 voor iPad

Zoals vorig jaar wordt vakantiebingel.be aangeboden samen met de vakantie-app voor iPad. De vakantie-app 2014 voor iPad biedt aanvullende oefeningen in een verschillende spelvorm en is beschikbaar voor leerjaar 1 tot en met leerjaar 4. Elke app bevat een uitgebreide reeks vragen voor het specifieke leerjaar, met daarnaast ook een ruim aantal vragen voor de andere leerjaren én voor volwassenen. Zo kan de app als familiespel gebruikt worden. De leerling speelt dus alleen of met één of meerdere familieleden of vrienden. Beschikbaar in de App Store van Apple. Meer informatie over de apps vind je hier.

Spelenderwijs oefenplezier verzekerd!

  • Offline oefenen op uw iPad, altijd en overal
  • Alleen oefenen, of op een spelbord tegen je familie of vrienden
  • Oefeningen op taal, rekenen en WO 

De app kan je hier bestellen.

 

Waarom vakantiebingel.be als mijn kind toegang heeft tot bingel

Elk jaar wordt bingel in de grote vakantie gesloten om belangrijke onderhoudswerken toe te laten. Vakantiebingel.be geeft kinderen dan de mogelijkheid om de leerstof van het voorbije jaar te op een leuke manier online te oefenen. Omdat vakantiebingel.be afgestemd is op de grote vakantie zijn de oefeningen speelser dan bingel.

 

Hoe krijg ik toegang tot vakantiebingel.be

Om toegang te krijgen tot vakantiebingel.be heeft u een persoonlijke code nodig. Die vindt u in een compact doosje dat via de meeste scholen verdeeld wordt. Indien dit niet het geval is, kunt u een doosje online bestellen bij uitgeverij VAN IN. Met de toegangscode kunt u vanaf juni tot eind september inloggen via www.vakantiebingel.be.

Vakantiebingel.be wordt zowel los als in combinatie met de Vakantiekalenders aangeboden.

 

Wat zijn de minimum systeemvereisten

Vakantiebingel.be werkt op Windows en Mac, maar vereist dat je de laatste versie van Adobe Flash Player installeert. De minimum systeemvereisten voor de meest recente Flash Player en dus om vakantiebingel.be te draaien vind je hier. Vakantiebingel.be wordt niet ondersteund op mobiele apparaten zoals een tablet-pc of smartphone.

Vakantie-app is enkel geschikt voor iPad 2 en hoger en iPad mini. De minimum systeemvereisten zijn iOS6. Je kunt de app ook zonder internetverbinding gebruiken.